Cautare

6849 de rezultate pentru "numar telefon telefonie fixa tirgovis relatii cu clienti" (3.90 secunde)
ßi asta pentru ca tarifele percepute de operatorii de telefonie mobila europeni pentru convorbirile in strainatate, in state membre UE, vor fi injumatatite in 2007, conform propunerilor inaintate recent de Comisia Europeana, potrivit Reuters.
100 de localitati din mediul rural din 23 de judete ale tarii vor beneficia de servicii de telefonie, fax si Internet, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
Preturile de consum au crescut in iunie doar cu 0,14%, fata de 0,64% in mai, iar rata inflatiei pe ultimele 12 luni se plaseaza la 3,8%, in timp ce inflatia medie a coborat de la 4,9% la 4,6%, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica (INS).
Disputa cu privire la tarifele comunitare privind serviciile de telefonie mobila este departe de a se fi incheiat.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
In prima jumatate a anului 2008, in Romania, numarul de utilizatori de servicii de telefonie mobila, precum si a numarului de conexiuni la internet a avut un ritm de crestere sustinut, a anuntat miercuri Autoritatea Nationala pentru Comunicatii (ANC).
Operatorii de telefonie mobila GSM si 3G nu vor putea licita pentru acordarea licentei nationale de utilizare a frecventelor 410-415 MHz si 420-425 MHz, care permite furnizarea de comunicatii mobile în banda larga, se arata într-un comunicat al ANRCTI.Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei a publicat, spre consultare publica, proiectul de decizie privind procedura de acordare a unei licente de utilizare a frecventelor radio pentru furnizarea de retele si servicii de comunicatii electronice mobile în benzile de frecvente 410-415 / 420-425 MHz.
Cosmote Romania va implementa standardul NRTRDE (Near Real Time Roaming Data Exchange), destinat reducerii fraudelor de roaming, prin adoptarea solutiei informatice Comptel Roaming Management Solution, dezvoltata de compania suedeza Comptel, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
"Modificarile propuse de proiectul de decizie in conformitate cu noua strategie au vizat, in principal, inlocuirea masurii de asigurare a accesului la reteaua publica de telefonie, la un punct fix, prin intermediul telecentrelor, cu masura de asigurare a accesului si conectarii la un punct fix la retelele publice de telefonie si a accesului la un punct fix la serviciile de telefonie destinate publicului, la nivel de gospodarie", se arata in comunicatul ANCOM.
din acest an utilizatorii de telefoane mobile isi pot procura un incarcator unic, compatibil cu produsele mai multor furnizori de echipamente mobile.Incarcatorul este rezultatul unei colaborari intre Uniunea Europeana si furnizorii de echipamente de telefonie mobila si are scopul de a reduce deseurile electronice si impactul acestora asupra mediului, dar si cheltuielile consumatorilor finali.
Comisia Europeana solicita Germaniei si Romaniei sa transpuna integral normele UE in domeniul pastrarii datelor Comisia Europeana a solicitat joi in mod oficial Germaniei si Romaniei sa ia masuri in vederea asigurarii conformitatii depline cu normele UE in domeniul pastrarii datelor, in termen de doua luni, informeaza un comunicat.
"Adevarul" analizeaza diferentele de tarife dintre abonamente si cartele in Romania, la cei trei operatori de telefonie mobila. Operatorul T-Mobile din Statele Unite ale Americii, filiala a lui Deutsche Telekon, doreste sa schimbe modelul de business pe care se bazeaza toate abonamentele de telefonie mobila.
it.bzi.ro informeaza ca Jennifer Lopez va deschide un lant de magazine de telefonie mobila Populara cantareata si actrita americana, Jennifer Lopez, si-a anuntat intentia de a deschide un lant de magazine de telefonie mobila in colaborare cu operatorul Verizon.
Parlamentarii europeni au votat eliminarea taxelor de roaming, companiile de telefonie mobila fiind obligate sa renunte la acestea pana pe 25 decembrie 2015. Decizia, asteptata de altfel, face parte din ceea ce Europa denumeste ca fiind "Connected Continent", o piata unica a operatorilor de telefonie mobila.
Reamintim ca in octombrie, ANRC a impus operatorului de telefonie fixa obligatia de a reduce tarifele de interconectare in doua etape: ... Potrivit comunicatului, instanta a confirmat astfel ca reducerea tarifelor de interconectare nu este de natura sa provoace pierderi nejustificate operatorului de telefonie.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Initiativa in acest domeniu au luat-o firmele straine, insa ulterior pe piata au inceput sa apara si societati cu capital romanesc. ... Acestea vin cu folii cu bule in care asaza paharele si cu diverse cutii dotate cu o bara interna pe care se pot aseza hainele pe umeras.
Posibilitatea de tarifare a apelurilor primite nu este exclusa, dar deocamdata aceasta metoda este privita cu reticenta, a declarat, vineri, la o conferinta de presa, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu."Modelul 'Bill and Keep' se bazeaza pe acordul bilateral intre operatori, care decid sa nu perceapa costuri pentru interconectare.
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
google-analytics.com